Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Adobe After Effects CC

Beschrijving

Het betreft hier een cursus voor beginners! Wil je in een vernieuwde korte en intensieve opzet het professionele motion-graphic programma van Adobe After Effects CC beheersen? Dan is deze snelcursus iets voor jou. Binnen deze snelcursus leer je de basisvaardigheden van het softwarepakket te doorgronden.

In het praktijklokaal beschikt iedere cursist over een eigen computer met daarop een recente versie van Adobe After Effects CC. Hierdoor kan de cursist de op een groot scherm geprojecteerde uitleg ook op zijn eigen beeldscherm kan volgen.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en certificaat van deelname. De cursus vindt plaats in een groep van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers.

Doel

Na afloop beheers je de basisvaardigheden van het programma Adobe Premiere After Effects CC. Je kent de belangrijkste mogelijkheden van het softwarepakket.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

{[run.start]}
Cursus #: {[run.os_id]}

{[run.remarks]}
{[run.shortDates]}

  • Neem contact op indien geen data beschikbaar
    via 020 524 60 60 of info@openstudio.nl
Datum Tijd Locatie
28-05-2021 12:00 Amsterdam
09-06-2021 12:00 Amsterdam
25-06-2021 12:00 Amsterdam
07-07-2021 10:00 Amsterdam

Meer informatie over deze dagen.

1. Onderdelen van Adobe After Effects CC

Project / Begin instellingen
After Effects werkt op basis van Compositions in plaats van tijdlijnen. Je leert de compositions zo in te stellen voor verschillende doeleinde.

Organisatie Media & Computer
Structureren van project en mediabestanden en het instellen van de computer voor optimale prestaties binnen het programma.

Import
Verschillende manieren van importeren van mediabestanden of projecten.

Bewerking
Wat zijn de mogelijkheden en tools binnen de compositions om bewerkingen aan te brengen. Wat betekenen de icoontjes en waarvoor kunnen we ze gebruiken

Beeldcorrectie & Verbetering
After Effects wordt vaak gebruikt om beeld te herstellen of te corrigeren als er bij het opnemen iets mis is gegaan of vergeten is.

Integratie met andere Adobe Programma’s
Als onderdeel van Adobe CC zijn er veel koppelingen te maken vanuit After Effects met andere programma's van Adobe zoals premiere en photoshop