Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Davinci Resolve Kleurcorrectie

Beschrijving

Het betreft hier een cursus voor beginners! Kleurnabewerking was tot voor kort voor weinig mensen weggelegd. De software en de bijbehorende computersystemen waren erg duur, maar omdat Davinci Resolve nu gratis te verkrijgen is, is kleurnabewerking bereikbaar geworden voor iedereen met een stevige montagecomputer. De cursus wordt altijd gegeven op de laatste versie van Davinci Resolve. We werken met toetsenbord en muis, zodat je thuis ook zonder extra apparatuur aan de slag kan.

In deze cursus behandelen we uitgebreid de basiskennis die vereist is voor het succesvol verbeteren van je bronmateriaal. Aan welke eisen het video-materiaal moet voldoen, welke upgrades er wellicht nodig zijn voor je computer en welke omstandigheden nodig zijn voor goed colormanagement. Daarnaast gaan we met de stofkam door het pakket Davinci Resolve, leer je alle benodigde kleurtheorie en raak je bekend met alle verschillende tools die Resolve je biedt.

Deze cursus vindt plaats in een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers.

Doel

Na afloop beheers je de basisvaardigheden van het programma. Je kunt inschatten welke workflow het beste bij jou past en Je bent in staat om het gemaakte filmmateriaal te upgraden.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl