Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Final Cut Pro X Pakket

Beschrijving

Het betreft hier een cursus voor beginners! Wil je in een intensieve opzet het montageprogramma Final Cut Pro X,  Adobe Photoshop en After Effects van leren, dan is deze cursus iets voor jou. Binnen deze cursus leer je de basisvaardigheden van de softwarepakketten Final Cut Pro X, Photoshop en After Effects. Let op! Dit is geen inhoudelijke montage cursus, maar een cursus waarbij de technische aspecten van de programma’s centraal staan.

In het praktijklokaal beschikt iedere cursist over een eigen computer met daarop de recentste versie van Adobe Premiere Pro / Photoshop en After Effects geinstalleerd, zodat de cursist de op een groot scherm geprojecteerde uitleg ook op zijn/haar eigen beeldscherm kan volgen. Deze cursus bestaat uit 6 lesdagen.

Doel

Na afloop beheers je de basisvaardigheden van het programma Final Cut Pro X, Adobe Photoshop en After Effects. Je kent de belangrijkste mogelijkheden van de softwarepakketten.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl