Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Opleiding Storytelling

Beschrijving

Deze opleiding is gericht op mensen die al verder zijn op hun levenspad en nu eens serieus willen leren filmen. De opleiding biedt een combinatie van zelf alles doen en daarbij inzicht krijgen in hoe jouw filmverhaal kan gaan werken.
We behandelen voorbeelden uit de Film en Tv geschiedenis met betrekking tot stijl en vormgeving en gaan diep in op de manier waarop kijkers de film beleven.

Tijdens de opleiding krijg je training en instructie in het gebruik van de camera en videomontage, maak je tijdens de opleiding oefen producties en bespreek je deze met elkaar en samen met de docent. De cursistengroep bestaat uit deelnemers met dezelfde interesses en wordt gecoacht door de hoofddocent.

Je krijgt alle apparatuur ter beschikking en we begeleiden je in het gebruik daarvan. We gaan uit van een beginners niveau maar houden tegelijkertijd rekening met je voorkennis en ervaring.

In het begin lijkt het misschien moeilijk al die knoppen en technieken, maar onze ervaring is dat je na afloop nooit had gedacht dat je dit allemaal zou kunnen!

De opleiding houdt rekening met je eigen onderwerp waarbij je kan denken aan het filmen van een levensverhaal, het maken van een reisreportage, een minidocumentaire over je bedrijf of het registreren en vormgeven van registraties op het gebied van cultuur, sport en spel. Hoe meer onderwerpen hoe boeiender de opleiding

Doel

Je weet hoe je een verhaal boeiend kunt vertellen en beheerst alle vaardigheden om een kwalitatief goede productie te maken.

Vragen

Hoeveel tijd ben je buiten de opleiding kwijt aan voorbereiding?

Naast bijeenkomsten (6 uur) is er gemiddeld 1 avond (2 uur) in de week nodig voor voorbereiding.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

{[run.start]}
Cursus #: {[run.os_id]}

{[run.remarks]}
{[run.shortDates]}

Nu inschijven 1995,-
Datum Tijd
22-01-2020 12:00
05-02-2020 12:00
21-02-2020 12:00

Meer informatie over deze dagen.