Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Training op Maat / Incompany Training

Beschrijving

Al onze Opleidingen en Cursussen zijn ook als Training op Maat of Incompany training te volgen. Heeft u geen of te weinig tijd om een opleiding of cursus te volgen, of heeft u kennis nodig op een bepaald gebied, dan is een Training op Maat misschien de oplossing voor u.

Training op Maat
Een Training op Maat is in een 1 op 1 situatie te volgen met de docent, maar ook als groep. Wij stemmen het programma af op wat voor u belangrijk is om te leren, waarbij we uit gaan van u werksituatie. Een Training op Maat vindt plaats op afspraak en kan daardoor vrij flexibel gepland worden. Het is mogelijk om een dagdeel van 3 uur af te spreken of een dag van 6 uur. Meerdere dagdelen of dagen zijn uiteraard ook mogelijk.

Incompany Training:
Open Studio verzorgt ook Incompany Trainingen bij u binnen het bedrijf. Dat is mogelijk met apparatuur en ook zonder apparatuur. Een Incompany Training kan gegeven worden aan 1 persoon maar ook aan meerdere personen binnen uw bedrijf. Is het voor u handiger dat wij bij u intern een cursus of training verzorgen, dan is een Incompany Training misschien iets voor u.

Doel

Alleen datgene komt aan bod wat voor u belangrijk is om te leren, daarbij uitgaande van u werksituatie.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

{[run.start]}
Cursus #: {[run.os_id]}

{[run.remarks]}
{[run.shortDates]}

Datum Tijd
22-01-2020 12:00
05-02-2020 12:00
21-02-2020 12:00

Meer informatie over deze dagen.

Wordt afgestemd in overleg.