Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Vakopleiding Montage deel 2 - VERNIEUWD!

Beschrijving

Je bent toe aan de finesses van het monteren. Of je wil je eigen montagevaardigheden en -inzicht naar een hoger plan tillen. Dan is deze Vakopleiding Montage deel 2 iets voor jou.

In het theorie deel zoek je de functie van de centrale idee: wat wil de maker en/of welke bedoeling heeft de maker? Tijdens de oefeningen wordt het beland van het centrale idee van een film/documentaire inzichtelijk gemaakt. Hoe is dat idee sturend voor de aanpak van de editor.

Gratis Huren twv €200,-

Dit jaar krijg je bij deelname aan deze opleiding een gratis verhuurcheque twv € 200,-. Met deze cheque kun je app. huren die niet binnen het pakket van de opleiding valt, mits je er bekend mee bent. Deze cheque is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en alleen inwisselbaar voor het huren van apparatuur bij Open Studio. Maximaal 2 deelnemers kunnen de cheque met elkaar combineren. Deze cheque staat op jou naam en is niet overdraagbaar! Huur je met deze cheque, dan verplicht je je tot aanwezigheid bij het ophalen en terugbrengen van de apparatuur. De cheque is geldig vanaf 1 maand na de start tot 3 maanden na afloop van de opleiding.

Vanaf het moment dat je met deze VAKopleiding Montage deel 2 start krijg je 2 jaar lang 25% korting op de huur van apparatuur. Neem je een betaalde opdracht aan, dan kun je op deze manier tijdens het volgen van de VAKopleiding Camera en nog een tijd daarna een vierde besparen op je onkosten. Dat is als je net begint toch mooi meegenomen.

Het is ook mogelijk bij Open Studio apparatuur aan te schaffen. Camera’s, Statieven, Microfoons, Computers, Laptops, kortom alles van klein ( usb stick ) tot groot ( een Crane ) is bij ons te koop en wordt voorzien van uitgebreide informatie door deskundig personeel. Daarnaast is service voor Open Studio erg belangrijk, dus als er iets niet werkt ontvangen wij je graag om je te helpen.

Doel

Hierna ben je in staat, na de nodige vlieguren, zelfstandig een professionele productie te editen.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

Vooropleiding is vereist voor het volgen van deze opleiding.
Namelijk de Vakopleiding Montage deel 1 bij Open Studio, dan wel je hebt elders een vergelijkbare opleiding gevolgd.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl