Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Vakopleiding Montage deel 2

Beschrijving

Je bent toe aan de finesses van het monteren. Of je wil je eigen montagevaardigheden en -inzicht naar een hoger plan tillen. Dan is deze Vakopleiding Montage deel 2 iets voor jou.

In het theorie deel zoek je de functie van de centrale idee: wat wil de maker en/of welke bedoeling heeft de maker? Tijdens de oefeningen wordt het beland van het centrale idee van een film/documentaire inzichtelijk gemaakt. Hoe is dat idee sturend voor de aanpak van de editor.

Gratis Huren twv €200,-

Dit jaar krijg je bij deelname aan deze opleiding een gratis verhuurcheque twv € 200,-. Met deze cheque kun je app. huren die niet binnen het pakket van de opleiding valt, mits je er bekend mee bent. Deze cheque is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen en alleen inwisselbaar voor het huren van apparatuur bij Open Studio. Maximaal 2 deelnemers kunnen de cheque met elkaar combineren. Deze cheque staat op jou naam en is niet overdraagbaar! Huur je met deze cheque, dan verplicht je je tot aanwezigheid bij het ophalen en terugbrengen van de apparatuur. De cheque is geldig vanaf 1 maand na de start tot 3 maanden na afloop van de opleiding.

Vanaf het moment dat je met deze VAKopleiding Montage deel 2 start krijg je 2 jaar lang 25% korting op de huur van apparatuur. Neem je een betaalde opdracht aan, dan kun je op deze manier tijdens het volgen van de VAKopleiding Camera en nog een tijd daarna een vierde besparen op je onkosten. Dat is als je net begint toch mooi meegenomen.

Het is ook mogelijk bij Open Studio apparatuur aan te schaffen. Camera’s, Statieven, Microfoons, Computers, Laptops, kortom alles van klein ( usb stick ) tot groot ( een Crane ) is bij ons te koop en wordt voorzien van uitgebreide informatie door deskundig personeel. Daarnaast is service voor Open Studio erg belangrijk, dus als er iets niet werkt ontvangen wij je graag om je te helpen.

Doel

Hierna ben je in staat, na de nodige vlieguren, zelfstandig een professionele productie te editen.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

Vooropleiding is vereist voor het volgen van deze opleiding.
Namelijk de Vakopleiding Montage deel 1 bij Open Studio, dan wel je hebt elders een vergelijkbare opleiding gevolgd.


Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

{[run.start]}
Cursus #: {[run.os_id]}

{[run.remarks]}
{[run.shortDates]}

  • Neem contact op indien geen data beschikbaar
    via 020 524 60 60 of info@openstudio.nl
Datum Tijd Locatie
15-07-2020 12:00 Amsterdam
12-08-2020 12:00 Amsterdam
19-08-2020 12:00 Amsterdam
28-08-2020 12:00 Amsterdam
09-09-2020 12:00 Amsterdam

Meer informatie over deze dagen.

1. Onderdelen van Vakopleiding Montage deel 2

Structuur in korte film
.

Montage binnen de scene en tussen de scenes
.

Montage van dialoog
.

Werken onder regie: relatie regisseur en editor
.

Montage van heden en verleden, fantasie en werkelijkheid.
.

Geluidsnabewerking
.

Kleurcorrectie
.

Exporteren naar diverse platforms
.

2. Onderdelen van Adobe After Effects CC

Project / Begin instellingen
After Effects werkt op basis van Compositions in plaats van tijdlijnen. Je leert de compositions zo in te stellen voor verschillende doeleinde.

Organisatie Media & Computer
Structureren van project en mediabestanden en het instellen van de computer voor optimale prestaties binnen het programma.

Import
Verschillende manieren van importeren van mediabestanden of projecten.

Bewerking
Wat zijn de mogelijkheden en tools binnen de compositions om bewerkingen aan te brengen. Wat betekenen de icoontjes en waarvoor kunnen we ze gebruiken

Beeldcorrectie & Verbetering
After Effects wordt vaak gebruikt om beeld te herstellen of te corrigeren als er bij het opnemen iets mis is gegaan of vergeten is.

Integratie met andere Adobe Programma’s
Als onderdeel van Adobe CC zijn er veel koppelingen te maken vanuit After Effects met andere programma's van Adobe zoals premiere en photoshop