Sign in / Create account

Please provide email address.
Please enter a password.
* {[v[0]]}
Wachtwoord vergeten?
Please enter your voornaam.
Please enter your achternaam.
Please provide a valid email address.
Please enter a wachtwoord.

* Emailadres is al geregistreerd * {[v[0]]}

Winkelwagen

Training op Maat / Incompany Training

Training op maat / Incompany Training

Al onze Opleidingen en Cursussen zijn ook als Training op Maat of Incompany training te volgen.
Is er geen of te weinig tijd om een opleiding of cursus te volgen? 
Heb je Kennis nodig op een bepaald gebied?
Heb je al ervaring, maar je wil specifiek ergens meer over leren?
Een training op maat kan plaats vinden op basisniveau, gevorderd niveau en professioneel niveau.

Staat de gewenste training niet tussen ons aanbod? Vraag er naar via Lydia@openstudio.nl , want in bijna alle gevallen hebben we de kennis wel in huis!

Training op Maat
Een Training op Maat is in een 1 op 1 situatie te volgen met de docent, maar ook als groep. Wij stemmen het programma af op wat voor jou/jullie belangrijk is om te leren, waarbij we uit gaan van jou/jullie werksituatie. Een Training op Maat vindt plaats op afspraak en kan daardoor vrij flexibel gepland worden. Het is mogelijk om een dagdeel van 3 uur af te spreken of een dag van 6 uur. Meerdere dagdelen of dagen zijn uiteraard ook mogelijk.
Open Studio verzorgt een Camjo Training van 20 dagen voor het Ministerie van Defensie - Bernhard Kazerne Amersfoort. Andere klanten zijn bv KRO/NCRV, Greenpeace, EYE Film, Millieu Defensie, Amnesty International, Discovery Luxemburg en Muziekgebouw Orkest.
Een Training op Maat kan ook inclusief lunch worden afgenomen.

Incompany Training:
Open Studio verzorgt ook Incompany Trainingen bij instellingen en bedrijven. Dat is mogelijk met apparatuur en ook zonder apparatuur. Een Incompany Training kan gegeven worden aan 1 persoon maar ook aan meerdere personen.
Een Training op Maat vindt plaats op afspraak en kan daardoor vrij flexibel gepland worden. Het is mogelijk om een dagdeel van 3 uur af te spreken of een dag van 6 uur. Meerdere dagdelen of dagen zijn uiteraard ook mogelijk.
Open Studio verzorgt incompany Trainingen voor de Landelijke Politie Nederland op locaties door het hele land. Andere incompany klanten zijn bv het Internationaal Strafhof in Den Haag en NRC.

Re-integratie

Open Studio verzorgt (om)scholingen in het kader van re-integratie en herintreding. Wij staan in de database van het UWV en zijn ook bekend met het DWI ). Wij helpen je graag bij het maken van je persoonlijke scholingsplan, waarmee je - goed voorbereid - naar een werkcoach of arbeidsconsulent kunt.

Coaching en begeleiding naar de arbeidsmarkt

Zoek je coaching en begeleiding naar de arbeidsmarkt, dan kan Open Studio jou daarbij helpen.

Coachingsprogramma:

Wij kunnen je helpen met het uitstippelen van een leerroute, waarmee je de kans op werk aanzienlijk vergroot. Samen met een docent maak je hiervoor een leerplan en daarmee ga je naar je werkcoach of werkbegeleider. Het is dan uiteraard aan jou en de werkcoach om toestemming te verkrijgen je in te schrijven voor de gewenste opleiding. Open Studio zit in de databank van het UWV. Tijdens de opleiding helpen wij je om het maximale uit je studie te halen.

Algemene informatie

Open Studio verzorgt (om)scholingen in het kader van re-integratie en herintreding. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van audio, video & digitale media.

Vragen

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar Lydia@openstudio.nl


Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 020 5246060 of op elk ander moment via email naar koos@openstudio.nl

{[run.start]}
Cursus #: {[run.os_id]}

{[run.remarks]}
{[run.shortDates]}

  • Neem contact op indien geen data beschikbaar
    via 020 524 60 60 of info@openstudio.nl
Datum Tijd Locatie
10-12-2021 12:00 Amsterdam
14-01-2022 12:00 Amsterdam
26-01-2022 12:00 Amsterdam
11-02-2022 12:00 Amsterdam
23-02-2022 12:00 Amsterdam
11-03-2022 12:00 Amsterdam

Meer informatie over deze dagen.

Wordt afgestemd in overleg.